Schrijf u vandaag nog in voor een internationaal voetbalkamp.

43x bekeken
14-11-2020
Schrijf u vandaag nog in voor een internationaal voetbalkamp.
n.v.t.
Beschrijving Een project dat tot doel heeft voetballers te ontwikkelen door middel van een holistische benadering. Door de lenzen van tactische periodisering kunnen we een omgeving bieden die leren bevordert en voetbalprestaties verbetert, zodat alle spelers en coaches die zich inschrijven voor onze programma's hun vaardigheden verbeteren en de kans vergroten om een ​​professioneel voetbalniveau te bereiken. Onze ultramoderne faciliteiten voldoen aan alle eisen van het professionele voetbal. Door dag in dag uit te trainen, onder begeleiding van elite voetbalcoaches en te testen op elitair niveau, door middel van trials en games, hebben onze spelers de perfecte omgeving tot hun beschikking om te floreren en een professioneel niveau te bereiken in het internationale voetbal.

Osawe Valentino International is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Italië en staat bekend om het aanbieden van hoogwaardige voetbaltrainingsprogramma's, zomervoetbalkampen, voetbalacademieproeven, voetbalacademie voor internationale studenten en de beste voetbalacademie. Door een belangrijk partnerschap met AC Milan en door de implementatie van voetbaltrainingspraktijken in overeenstemming met de hoogste normen.

Kandidaten die deelnemen aan onze voetbalevenementen krijgen alles tot hun beschikking; Twee natuurgrasvelden, een kunstgrasveld, een fitnessruimte, een medische en fysiotherapieruimte, een zwembad, een restaurant, een wedstrijdanalysekamer en een recreatieruimte waar spelers gebruik van kunnen maken tijdens hun vrije tijd.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Adverteerder
Naam:
Giovanni
Plaats:
Amsterdam, NH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.osawefootballacademy.com